Babyshower

På fredag ble jeg overrasket med babyshower! Jeg er nemlig gravid og har termin i november. Da skal vi bli foreldre for første gang til ei lita jente.

Her satt jeg og prøvde å finne ut av alt dette med bloggingen og så plutselig så ringer det på døra. Samboeren min hadde fått i oppgave å holde meg hjemme, men jeg trodde vi skulle ha rolig kveld vi to og se film. Kan tro jeg ble overrasket når de plutselig stod der på rekke og rad med hendene fulle av mat og kaker og gaver og ballonger. Jeg ble virkelig rørt av hvor flott de hadde stelt det i stand for meg og den lille i magen.Det er så morsomt med slike bleiekaker. Aner ikke om jeg kommer til å ha hjerte til å ødelegge den for å bruke bleiene.Jeg fikk utrolig mange fine gaver. Jeg skulle gjerne vist frem alt her, men siden dette er en syblogg velger jeg å vise frem dette. Denne boksen var det min storesøster som hadde kjøpt. Hun er ofte på besøk og har den siste tiden sett hvor mye tid som går med til å sy. Derfor hadde hun den geniale ideen at hun rett og slett kjøpte disse fine bomullsstoffene i gave. Dette er ordentlig gode kvalitetsstoffer som er kjøpt på Lappestua på Moa utenfor Ålesund. Der er jeg og handler mange ganger i uka og jeg får kjempegod service der. Lappestua har egen facebook side. Den finner du ved å klikke her

Det å finne fine stoffer føles litt ut som å ha funnet en skatt. Etterhvert som jeg har lært meg å sy, har jeg begynt å se potensialet til de ulike stoffene. Med bruk av litt fantasi kan man prøve å tenke seg ut hva man kan sy av stoffene man finner. Jeg har ikke bestemt meg for hva jeg skal sy av disse stoffene enda, men det rosa blomsterstoffet kunne jo blitt en skjønn kjole eller kanskje et skjørt med tilhørende hårbånd? Det med bamsene på kan bli en ballongbukse kanskje. Eller skal jeg prøve meg på sengesett? Mulighetene er så mange at det skal bli vanskelig å bestemme seg.

Jeg skal legge ut bilder når jeg er ferdig med å sy av stoffene. Men først blir det nok å jobbe videre for å få i gang min lille planlagte butikk. Så spent!


Etiketter: , , , , , , , , , , , ,