Lillifix: En veldig fersk syblogg

Blogge, jeg?
Da var det altså min tur til å begynne å blogge. Det å blogge er noe som er helt nytt for meg så her har jeg mye å sette meg inn i. Med litt prøving og feiling håper jeg dette skal gå bra. Dette er altså (skal bli hvertfall) en syblogg.

Lillifix: 
Navnet på bloggen har blitt Lillifix, da det er dette navnet klærne jeg syr skal gå under. Jeg har nemlig planer om å starte en liten butikk på nett der jeg vil selge klærne jeg syr. Til å begynne med vil dette være barneklær. Disse vil jeg vise frem på bloggen her etterhvert. Jeg har delvis integrert mitt eget navn i "merkenavnet". Samboreren min liker hvertfall godt å kalle meg Lilli, og siden jeg skal "fikse" klær tenkte jeg at vanskeligere trenger jeg ikke å gjøre det.

Logo
Der er ikke mye som er oppe og går på denne bloggen enda, men en logo har jeg da klart å få på plass. Jeg er ingen grafisk designer så logoen er rett og slett laget på klipp og lim metoden i word. De som er flinkere enn meg på slike ting hadde sikkert fått det til på null komma niks, men jeg brukte altså en hel kveld før jeg ble fornøyd. Noe som er så irriterende i word er at alt forskyver seg hele tiden! Det hjertet som er i logoen var det som tok tid. Nåla fant jeg ved å google "needle"og så legge den til i word. Men ett bittelite problem: nåla var jo hel! Meningen var jo at det skulle gjennomstikke hjertet. Så da måtte det trikses og fikses og bannes og ja.. Tråd måtte jeg også tegne selv. Men alt i alt ble jeg ganske fornøyd til slutt.

Bare jenteklær?
Med tanke på at logoen er rosa kan det kanskje virke som at det kun er jenteklær jeg skal lage, men det kommer gutteklær også. Logoen må kanskje få en mer kjønnsnøytral farge etterhvert. Jeg har laget den i blå også. Den ser slik ut. Dette vil også bli merkelappene jeg skal feste på henholdsvis gutte og jenteklærne. Da skal de få være blå og rosa syns jeg. Gammeldags kanskje? Det får bare våge seg.


Tja, kommer noen til å lese dette da? Første innlegg ferdig hvertfall. Easy peasy (sier vi)