Produktfotografering av klærne i dag

I dag har vært en spennende dag. I forbindelse med at vi var på gravidfotografering fikk jeg også tatt bilder av klærne jeg snart skal legge ut for salg. Bildene ble utrolig fine og jeg gleder meg stort til å åpne butikken så jeg får vist dem frem. Klærne blir lagt ut for salg her på bloggen og på Facebook i første omgang. Det var foreldrene mine som tok bildene. Jeg er så heldig som har foreldre som er fotografer. De er utrolig dyktige. Her kan du se nettsiden til Bigton Foto.

Hjemmesydde klær


Bigton Foto
Dette er forsiden på nettiden til Bigton Foto. Ingenting blir overlatt til tilfeldighetene når det er de som tar bildene, så jeg er utrolig fornøyd med å få proffe fotografbilder til klærne mine.

Jeg har virkelig sydd mye i det siste så jeg har faktisk klart endel klær til butikken allerede og planen er å stadig legge ut nytt etterhvert som jeg syr. Følg med!

Kommentarer
Jeg har fått tilbakemelding om at det ikke gikk an å kommentere på bloggen min, og da jeg så over innstillingene så jeg at det kun var åpent for google+ medlemmer å kommentere. Dette er nå endret, så nå kan hvem som helst kommentere innleggene. Det hadde jo vært veldig morsomt med tilbakemeldinger. Jeg får jo opp hvor mange treff bloggen har, men det hadde vært utrolig morsomt å høre hvem som er innom og hva dere syns. Ha en super helg videre.

Etiketter: , , , , , , , , ,