Selekjole

I går sydde jeg selekjole i bomull. Den hadde blitt ferdig i går også, hadde det ikke vært for at jeg var tom for rosa bånd. Jeg klarte ikke helt å la være å ha på rosa bånd nederst også. Det føltes ut som om det manglet noe da.


Sy kjole

Denne er størrelse 68, så det blir nok en stund til den passer til mini, men greit å ikke bare sy i de aller minste størrelsene. De vokser jo så fort!Detaljer nederst på kjolen. Jeg klarer aldri å dy meg. Når andre syns det begynner å bli litt for mye, synes jeg som regel at det er akkurat passe, så lite minimalisme her i gården. Jeg lever nok ikke etter "less is more" men "more is more".Silkebånd og sløyfer er på plass her også som vanlig. Symaskinen hadde egentlig ikke lyst til å sy i knapper i dag, så det måtte grundig overtalelse til før den gav opp og sydde dem slik som jeg hadde tenkt. Det endte heldigvis med Lillian - symaskinen 1 - 0.Det har vært utrolig deilig å ha fått tid til å sy igjen de siste dagene. Studier og andre ting har tatt opp mye tid de siste ukene. Det er jo så gøy å sy at jeg blir rett og slett ganske furten hvis det går for lang tid i mellom hver gang jeg får sydd.

Et annet prosjekt jeg holder på med for tiden er vimpelrekker til barnerom. Jenta i magen har allerede fått sin på veggen på rommet sitt. Det er nok ikke usannsynlig at det dukker opp noen bilder av vimpelrekker her ganske snart.

Legg veldig gjerne igjen en kommentar

Etiketter: , , , , , , , ,