Tyllskjørt

Jeg har sydd tyllskjørt. Dette har vel egentlig vært et prosjekt der ingenting gikk helt som jeg hadde tenkt. Av og til er det bare slik. Likevel ble det et skjørt til slutt og det skal brukes på ettårsfotografering  av niesa mi i morgen hos Bigton Foto. Det viktigste er å aldri gi opp, for man lærer så utrolig mye av å prøve og feile. Og neste gang jeg skal sy tyllskjørt så vet jeg nøyaktig hvordan jeg skal gjøre det. Og så synes jeg det er litt ekstra stas å få til noe når jeg prøver meg frem selv uten noen konkret oppskrift, men først og fremst ved å bruke mitt eget hode. 


Egentlig ble det endelige resultatet greit selv om det ble annerledes enn jeg trodde før jeg gikk i gang.  Man får vel tenke slik at selv om ikke alt blir som en har planlagt alltid, så kan man ende opp med noe som er bra på sin måte. Hvem skulle trodd at 15 meter med hvit tyll (kanten nederst) skulle vise seg å være i aller minste laget? Eller at 9 meter med rosa tyll utenpå det hvite underskjørtet skulle være så utilstrekkelig at det hvite skinte gjennom den rosa tyllen? Hva gjør man da? Gir opp? Aldri! Jeg sydde på et lag til med masse mer tyll og da ble skjørtet brått et annet.Lag på lag med rosa tyll. Underskjørtet og kanten oppe er av hvit sateng. Kanten oppe har justerbart strikk som gjør at Victoria helt sikkert kan bruke dette skjørtet til hun er 2 år. 


Slik så skjørtet ut etter første omgang med tyll. Ikke noe å hoppe i taket for.


Skjørtet ble jo riktig så struttete tilslutt heldigvis, og jenta ser jo egentlig ganske fornøyd ut.Selv om det skal være proff fotografering av denne nydelige jenta i morgen, klarte jeg ikke å dy meg og måtte ta noen bilder av skjørtet på selv også. Neste skjørt skal bli helt perfekt!Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,