Vest i bomull

I dag er jeg egentlig syk og har store deler av dagen ligget rett ut på sofaen. Men time etter time på sofaen blir fort kjedelig, så på kvelden brukte jeg noen timer ved symaskinen. Jeg har prøvd å sy noe nytt i dag. En foret vest i bomull.

sy vest

Vesten var egentlig mest en test, men syns ikke resultatet ble så verst til å være den første vesten jeg syr. Litt oppspretting og feilskjær er det som regel når jeg prøver meg på noe helt nytt, men vest ble det til slutt likevel. Når man syr noe med foring som her, må man holde tunga bent i munnen slik at sømmene inni blir skjulte og passe på at man ikke syr igjen for mye så man ikke får vrengt vestren rett vei tilslutt. Det som er så gøy med å sy er at jeg lærer noe nytt av hvert eneste prosjekt jeg har og mestringsfølelsen når jeg blir fornøyd med noe er veldig deilig. Og mulighetene er nærmest uendelige for hva man kan sy.

Når vesten begynte å ligne så smått på en vest var det tid for å sy på masse dill. Mine trofaste følgesvenner blonden og slikebåndet ville være med på dette prosjektet her også.


Til helgen kommer foreldrene mine hjem fra Spania og de har kjøpt med seg masse fint stoff for meg. Der er det utrolig fine stoffer både til gutt og jente. Jeg klarer nesten ikke å vente med å få sydd noe av det. Jeg har allerede sett meg ut noen stoff som kan blir fine til guttevester. Jeg ser for meg at det blir sett med vest og bukse til gutt i nærmeste fremtid.

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,