Body og bukse i str 44

En venninne av søstra mi fikk en liten gutt seks uker før tiden. Siden jeg har sett hvor lite det er å velge i av så små klær hadde jeg lyst til å bidra litt.


 Jeg syntes dette stoffet var så fint. Så glade farger har jeg ikke sett på noe prematurklær i butikkene. Mønsteret jeg tok utgangspunkt i var fra boksen Handmade. Den minste størrelsen der var 50 så jeg måtte forminske det ned til str 44.

rever

Det er nok ikke så lenge til gutten kan bruke størrelse 50, men foreldrene ble veldig glade for å ha noe som passet nå. Jeg har laget dobbelt så høy kant i livet og i beina, så dette forlenger brukstiden av buksen. 

kanting

Slik ser bodyen ut inni. Det er veldig praktisk med omslagsbody til de nyfødte slik at man slipper å dra noe over hodet på dem. Jeg syntes selv at det var veldig kjekt med omslagsbodyer og brukte nesten bare det frem til hun kunne bruke str 56.

Sammensyingen gjorde jeg på overlockmaskinen min. Som vanlig har jeg kantet med tvillingnål på vanlig symaskin. Man kan bruke tvillingnål på alle symaskiner. Trykknappene er fra prym og satt i med min nye bestevenn - prymtangen.

Etiketter: , , , , , , , ,