Jeg har fått meg Overlockmaskin!

Til jul fikk jeg meg overlockmaskin av min kjære så nå er jeg i gang med å trene meg på den. Det er endel å sette seg inn i med ny maskin, men det er utrolig kjekt.


Dette er maskinen jeg har fått meg: En Janome 644d. Denne er en bestselger og jeg er storfornøyd med min vanlige symaskin som også er Janome, så da var valget enkelt. (Ja jeg fikk lov til å plukke ut maskinen jeg ville ha selv :D)

En overlockmaskin er et supplement til vanlig symaskin. Den syr sammen og renskjærer det overflødige stoffet i en og samme operasjon. Sømmen man får er veldig pen og ser veldig proff ut. Det er slike sømmer man finner inni alt av kjøpeklær. En overlockmaskin er spesielt kjekt å ha hvis man skal sy i stretch. Det går fint å sy i stretch med vanlig maskin også, men det er mye lettere og raskere å gjøre det med en overlock.

Her er noen plagg jeg har sydd med overlockmaskinen min.

Hjemmesydd body


Det var kjekt å endelig få sydd noe av dette nydelige isbjørnstoffet. Det er jersey som er kjøpt fra http://stofstedet.dk. (Jeg glemte å ta nytt bilde etter at knappene var satt i). Som vanlig måtte jeg pynte litt ekstra med blonder og sløyfe. Bodyen er for lengst tatt i bruk av lillejenta mi. Stor stas å kle opp i hjemmesydd.

body jersey

Her er en annen body som er sydd av supermyk viskosejersey fra stoffogstil.no

viskosejersey

Man får mye ut av en meter med stoff til små barn, så da ble det en genser til niesa mi også i str 86.

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , ,