Lilla babynest

Jeg har sydd litt færre babynest i det siste. Jeg fikk meg jo overlockmaskin til jul og det har vært veldig morsomt å bruke den og sy masse klær i stretchstoff. Nå har jeg forøvrig fått sydd et nest i lilla stjernestoff. Jeg synes lilla er en nydelig farge og det var nesten så jeg var fristet til å ta det selv som et nest nummer 2. Sienna sover fortsatt i nesten jeg sydde til henne selv om hun snart er fem måneder gammel. Det går helt fint når man åpner opp i bunnen og drar ut båndet. Det med båndet er viktig å ta hensyn til når det begynner å bli slik at babyen kan nå tak i det.

sy babyrede


Det lilla stjernestoffet kjøpte jeg hos Stoffdronning og det hvite er fra Panduro. Gulpeputen gjør at babynesten ikke trenger å bli vasket hver gang barnet gulper. En klut gjør jo samme nytten, men  denne matcher babynesten. Den er foret med bomullsplatevatt. Hjertet er applikert på.

sy selv


Slik ser babynestet ut når det er åpent. Da kan det brukes lenge. De små liker å ha det lunt rundt seg og jeg planlegger ikke å legge datteren min rett ned i sengen sin på en god stund enda.I bunnen på babynesten har jeg brukt en tynn skummadrass. Dette er både for komfort og fordi nesten blir penere rent estetisk. Annet fyll kan ha lett for å klumpe seg, men dette ligger helt stabilt i ro. Trykknappene gjør at den kan tas ut når nesten skal vaskes.


Blonder gir det lille ekstra synes jeg. Hemmeligheten ligger i detaljene synes jeg.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , ,