Ny pysjamas/heldress

Da har jeg sydd en ny variant av pysjamas til Sienna. Denne gang ble det i rosa jersey fra stoff og stil kantet med lilla ribb.

pysjamas


Utgangspunktet for mønsteret er fra heldress fra boken Heilt spesiell og jubel, men løsningen med åpning på denne har jeg tegnet selv. Når man har et mønster kan man leke seg mye og tilpasse det slik at det blir akkurat slik man vil ha det.

tvillingnål

Det var fristende å bare slå i trykknapper, men jeg syntes disse små sløyfene er så søte. Jeg sydde dem på med maskin mange ganger frem og tilbake. De må sitte veldig godt så det er helt sikkert at hun ikke klarer å dra dem av. Jeg har kantet med tvillingnål på vanlig symaskin på denne dressen.

prym

Siden jeg ville ha disse små sløyfene måtte jeg denne gang sy på trykknapper for hånd. Mye mer jobb, men verdt det synes jeg.

jersey

Det er veldig kjekt å sy på egne merkelapper og størrelseslapper slik at jeg ikke glemmer hvilken størrelse de ulike plaggene er.

Denne dressen ble egentlig sydd som en test fordi jeg vil sy en liten overraskelse til noen. Jeg må holde det hemmelig enda, men bilder kommer når det er ferdig. Jeg venter enda på stoff i posten.

Har du kommentarer eller spørsmål så svarer jeg gjerne :)

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , ,