Hvordan sy babynest: Videotutorial

Nå har jeg endelig fått gjennomført noe som jeg har tenkt på lenge. Jeg har nemlig lenge hatt lyst til å lage tutorials på hvordan jeg syr. Siden veldig mange har lyst til å sy babynest og spørsmål rundt hvordan man gjør det ofte dukker opp, hadde jeg lyst til å bidra litt. Det finnes jo mange måter å gjøre det på, men her viser jeg frem en metode jeg synes blir veldig bra.

Gå direkte til videoen.

hvordan sy babynest

I videoen viser jeg hvordan jeg sydde dette babynestet med blonder. Det finnes mange tutorialer med bilder på babynest på nettet, men jeg har ikke funnet noen videoer. Generelt synes jeg ikke det er så mange videoer å finne på norsk når det kommer til søm. Kanskje andre er som meg og liker å se prosessen i form av video? Håper er hvertfall å kunne bidra litt. 

hvordan sy babynest

Steg for steg forklaring og tips underveis finner du i videoen.

hvordan sy babynesthvordan sy babynest

Blonder er en dekorativ detalj som gir det lille ekstra.

hvordan sy babynest

Det er kjekt å ha muligheten til å ta ut bunnen når babynesten skal vaskes. Ved å sette i trykknapper i steden for å sy igjen har man muligheten til det. 

Dersom du har spørsmål til videoen hjelper jeg gjerne. Ellers hadde det vært supert med tilbakemeldinger på videoen. Det er min aller første film og første gang jeg prøver meg på filmredigering og filming så den er ikke perfekt, men jeg håper likevel at den kan være nyttig. Dersom dere liker denne kan det brått hende jeg lager flere.


Hvis du har lyst til å prøve å sy et babynest selv? Her finner du videoen.

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , ,