Nye bodyer

Jeg måtte sy noen nye bodyer da jeg føler jeg pakker vekk nye klær hver eneste dag! Nå som lillejenta på 6 mnd spiser stadig mer fast føde blir det fort endel gris i løpet av en dag også, så det er en fordel å ha mange skift. Heldigvis er det kjempegøy å sy bodyer så det gjør ingen verdens ting. Jeg gruet meg veldig når jeg skulle sy min første body fordi jeg trodde det var fryktelig vanskelig, men faktisk er det ikke så vanskelig i det hele tatt. Det viktigste er å få til teknikken med kantingen slik at den blir passe stram.

kanting med tvillingnål

Det er morsomt å kombinere ulike stoffer på samme plagget for et litt orginalt uttrykk. Det slo meg at brun og rosa faktisk er ganske lekkert sammen.

sy body

Disse to bodyene har jeg kantet med interlock istedenfor ribb. (Den hvite kanten rundt bodyene). Interlocken er tynnere enn ribb så jeg hadde lyst til å prøve det. På slike små plagg kan det være en fordel at det ikke blir så tykt. Teknikken er akkurat den samme, men jeg synes jeg måtte dra en anelse mer i interlocken når jeg sydde den på. Hvis du vil lese mer om ribb, interlock og andre tekstiler kan du trykke her.

Jeg kanter fortsatt på vanlig symaskin med tvillingnål. Jeg gleder meg til den dagen at jeg kan gå til innkjøp at en coverstichmaskin som gjør samme jobben på en brøkdel av tiden, men inntil videre fungerer dette også flott. 

Jeg har lurt på om jeg skal lage en videotutorial om hvordan jeg kanter med tvillingnål, er det noe interesse for det? 

Og en siste ting: Jeg har nå nådd 10 000 klikk på siden min! Jeg må innrømme at det er litt stas! Det betyr at det faktisk er noen der ute som finner frem til denne bloggen, og at det ikke bare er jeg som sitter her og skriver for meg selv. 

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,