Topp med volang til med selv

Jeg har til nå sydd nesten bare barneklær og barneutstyr, men jeg tenkte det kunne være morsomt å sy noe til meg selv også. Jeg har ønsket meg en slik topp og tenkte at det kan jeg likegodt sy selv.


Da jeg bestilte dette stoffet så trodde jeg at det var masse små roser, så jeg må innrømme at jeg ble litt skuffet først. Det er ikke alltid så lett å gjengi et stoff på internett. Men jeg bestemte meg for å gjennomføre prosjektet likevel. Siden jeg ikke hadde så veldig mye stoff å gå på ble det slik at de to rosene ble ganske rett over hverandre på over og underdel. Ideellt sett kunne jeg tenkt med å forskjøvet dem litt i forhold til hverandre, men det måtte altså bli slik.


Jeg har en liten forkjærlighet for roser så denne var midt i blinken. Stoffet er jersey kjøpt hos uglemor.com og mønsteret har jeg tegnet om fra dette t-skjortemønsteret fra Stoff og stil. Jeg markerte hvor midjen min er og så klipte jeg ut to volanger en foran og en bak som jeg sydde på. Man kan jo skrå ut som mye som en ønsker selv, men jeg syntes at dette var passe.

Det var første gang jeg kantet med jerseystoff og det gikk helt greit. Jeg kommer ikke til å stramme fullt så mye neste gang jeg skal kante med jersey, men det ble helt brukbart.


Nydelige og freshe blåfarger. Kjente plutselig at jeg kunne tenke meg flere klær i blått.


Slik ble det seende ut bakfra. Jeg kommer definitivt til å sy flere sånne topper. Jeg syntes fasongen ble veldig bra og så kan man tilpasse den både til hverdag og til mer pyntede anledninger alt etter hva man har til.

Etiketter: , , , , , , , , ,