Hjemmelaget sytrådhylleJeg har lenge ønsket meg et skikkelig system på sytrådene mine så nå tok jeg saken i egne hender og laget meg en selv! Ideen til denne fant jeg på Pinterest og det jeg liker aller best med den er at den har spiker under hver hylle slik at man kan henge opp matchende underspole under hver tråd. Så enkelt og så genialt! 


Det var veldig lett å lage denne hyllen. Jeg målte de forskjellige typene jeg har med tråd og lagde forskjellig mellomrom mellom hyllene slik at forskjellige tråder passer på forskjellige hyller. Den øverste hyllen passer fint til den tradisjonelle 200 m snellen til gutermann, mens de lengre nede passer fint til Coats Epic, Guterman Tera osv. Her er mellomrommet mellom spikrene større siden snellene er bredere. Det er kjempelett å måle og tilpasse slik at man får en trådhylle akkurat slik man vil ha det. Materialene ble kjøpt på Coob Obs Bygg og kostet nesten ingenting! Den som kostet mest var faktisk sprayboksene. Skulle jeg gjort det om igjen hadde jeg mye heller malt den på vanlig måte siden det ikke var særlig tidsbesparende og resultatet ble ikke noe bedre. Men filosofien var at det skulle gå fort siden jeg egentlig mye heller vil bruke tiden på å sy enn å snekre. 


Så praktisk å samle alt på et sted! Målene på hyllen min ble ca. 65 cm høyde og 60 cm bredde. Man kan lett lage en hylle akkurat som man helst vil ha den. Jeg som følte jeg hadde så mye tråd følte plutselig at utvalget var lite, men det er bra med god plass slik at den ikke blir overfull med en gang. Hyllen er ikke feilfri, men den gjør absolutt jobben! Jeg fikk heldigvis litt hjelp av samboeren min.


Den nederste hylla er litt dypere enn de andre hyllene slik at det er plass til disse glassene med knapper. Glasskrukkene er gjenbruk av middagsglass. Billig og miljøvennlig. Vinn vinn! Disse glassene er også kjempefine til å samle rester av bånd, små satengsløyfer, ja egentlig nesten hva som helst.

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,