Haremromper

Hei alle sammen!

Så utrolig hyggelig å se at det er masse aktivitet på bloggen, selv om jeg ikke har fått oppdatert den i det siste. Det er rett og slett fordi jeg har hatt veldig lite sytid om dagen. Jeg har nemlig begynt i helt ny jobb og da har det vært mye å gjøre der.

Jeg skal innrømme at jeg har vært litt flinkere på å oppdatere instagram enn bloggen. Følg meg gjerne der.

Jeg klør veldig etter å få sydd mer og jeg tror det skal bli litt mer tid til det fremover. Jeg kan i allefall vise frem denne som har blitt til siden sist.


Denne haremromperen har jeg sydd av krinkelull fra Janus. Janus har både nettbutikk og fysisk butikk der de selger overskudd av ullstoffer. Det varierer litt hva de har inne men hvis man sjekker i blant kan en gjøre seg fine kupp. Dette stoffet var jeg så heldig å finne i utsalgsbutikken i Volda. Krinkelull er en litt tykkere ullkvalitet enn det som brukes til for eksempel bodyer og strømpebukser og egner seg derfor godt til bukser, gensere og slik som i dette tilfellet, en dress. Stoffets overflate er litt rynkete, noe som er en dekorativ detalj.

Det er så deilig med ull nå på denne årstiden, men ullplagg koster gjerne en del. Ullklær er faktisk ganske lønnsomt å sy selv. Hvertfall om en handler fra Janus som har rimelige priser.

Mønsteret til haremromperen har jeg kjøpt her. Dette er et pdf mønster. Det vil si at jeg kjøper mønsteret på nett og skriver det ut selv. Det tar litt tid å klippe ut og tape sammen, men til gjengjeld så får man det med en gang og kan gå i gang med det samme. Jeg har brukt vanlig symaskin, overlock og coverstitch for å sy denne, men man kan fint sy den men bare en vanlig symaskin også.

For de av dere som har fulgt bloggen min er det vel heller ingen overraskelse at jeg ikke klarte å dy meg og måtte sy på en blonde og en sløyfe som en ekstra detalj. Min datter har allerede tatt denne i bruk og den er så god og varm. Det er en ordentlig kosedress.

Det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger og spørsmål her på bloggen, så ta gjerne kontakt.
Etiketter: , , , , , , , , , , , ,