Videotutorial: Hvordan sy en sengeslange

Her kommer den endelig! Videotutorialen på hvordan jeg syr sengeslanger. Det er veldig mange som har spurt etter den så jeg er glad for at jeg endelig har fått den ferdig. Jeg har jo filmet den for mange måneder siden, men jeg har rett og slett ikke fått den ferdig før nå.

Det finnes nok utallige måter å sy sengeslanger på, men her ser dere hvordan jeg gjør det. Denne gangen har jeg også lagt inn nøyaktige mål på delene som jeg har brukt. Dette tilpasser du selvsagt etter eget ønske.


I videoen viser jeg både hvordan du kan sy slange med åpen og lukket munn. Hvis du går for varianten med åpen munn bør du velge et litt tykkere stoff. Dette er fordi det blir endel belastning i munnviken når du syr. Den er like fin med lukket munn, så er du ny på å sy vil jeg absolutt anbefale å sy med lukket munn. 


tutorial


Du trenger bare vanlig symaskin for å sy den. Jeg har brukt overlocken i tillegg på de rå kantene, men det er helt valgfritt. Tilslutt vil jeg bare minne om at alt som skal være i en barneseng må syes godt sammen slik at det ikke er noen løse deler eller kan gå i stykker. Jeg vil også anbefale å vente med å ha en slik i barnesengen før barnet kan snu seg til begge sider og klarer å løfte vekk slangen om den havner over hodet. Ha dette også i tankene om barnet får feber i tilfelle feberkramper. Nå er nå jeg en gang en hønemor, men viktig å tenke på synes jeg. 

Håper du liker videoen og jeg svarer gjerne om du har spørsmål!

Etiketter: , , , , , , , , ,