Tutorial Hvordan lage lange remser med kantebåndHei alle sammen! Nå har jeg laget en ny video. Denne gangen vil jeg vise hvordan en enkelt kan skjære kantebånd i lange remser! Dette er utrolig kjekt å ha når en skal kante plagg for da slipper man at remser plutselig blir for korte midt i et plagg. Det fins da ikke noe kjedeligere enn å rekke opp? Teknikken er flott uansett om du har coverstitchmaskin eller om du kanter på vanlig symaskin.

Du trenger et stykke rundstrikket ribb. Jeg anbefaler å vaske og stryke ribben før du går i gang.

Siden dette er en mye kortere video enn de jeg har laget tidligere så valgte jeg å legge på tekst i steden for å snakke. Hva synes dere om det? Enklere både for dere og meg? Ellers så gjelder det uansett at jeg gjerne svarer på spørsmål dere måtte ha. Det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger.

Til sist vil jeg presisere at det ikke er jeg som har kommet på denne teknikken. Jeg har blitt inspirert av andre bloggere og i boken "Heilt Spesiell syr videre". Ville gjerne ha kreditert alle sammen som har vist frem og inspirert meg, men uansett tusen takk til alle sammen som deler teknikker og inspirerer medsyere hver eneste dag!<3

Etiketter: , , , , , , , , , ,