Tutorial Hvordan sy en lue

Hei dere!

Jeg er litt ivrig på youtube for tiden så nå har jeg laget enda en ny video. Denne har jeg tenkt på nå en stund. Endelig begynner jeg å få det litt inn i hendene dette med å filme og redigere. Det er fortsatt veldig mye arbeid, men det er så gøy når jeg vet at det er andre syere der ute som kan få bruk for dem. Denne videoen viser hvordan jeg syr luer!Mønsteret jeg bruker er fra Ninnelaget Design. Du finner link i videoen, eller så kan du trykke her. Jeg prøvde mange ulike luemønstre før jeg fant denne og den har blitt favoritten som jeg alltid bruker nå. Man får med alle størrelsene og kan velge mellom forskjellige modeller. Jeg syr dem litt annerledes ved at jeg bruker 2 deler i steden for 4. Endringene som må gjøres i forhold til mønsteret står forklart i sin helhet under videoen på youtube.

Under legger jeg til noen bilder fra videoen

lue

Her er delene jeg starter med.

tutorial søm

Sewline limpenn har blitt et av de viktigste redskapene jeg har for å få det resultatet jeg vil ha når jeg syr. Det er ingenting som er verre enn når stoffene forskyver seg og du ender opp med at det blir skjevt.

hovrdan sy

Jeg har sydd på overlockmaskin, men det går like fint å bruke vanlig maskin. Bruk elastisk rettsøm eller tett sikksakk.

jersey

Jeg hadde lyst på en lue jeg også! De er superraske å sy.

Jeg har utvidet Youtubekanalen endel i det siste. Jeg skal fremover prøve å legge ut videoene både på norsk og på engelsk. Jeg har gått mer over til å bruke tekst i videoene mine. Det er en endring jeg er fornøyd med som gjør det lettere både å filme og å redigere. Jeg håper at dere også syns det er bra. Det er ikke så lett å få de rette vinklene alltid. Ofte sitter jeg bakoverlent og må strekke foten langt fremover når jeg syr. Det er ikke alltid det enkleste og når jeg da i tillegg skal si fornuftige ting underveis så kan det bli litt krøll. Men, jeg setter alltid pris på tilbakemeldinger fra dere!

Er det spørsmål eller kommentarer så er det alltid hyggelig! Og ønsk dere gjerne flere videoer om det er noe spesielt dere vil jeg skal lage.

Mvh Lillian Bigton

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,