Tyllskjørt

Hei alle sammen! Jeg håper all har en fin sommer så langt! Ut i fra aktiviteten på denne bloggen kan det kanskje se ut som at jeg ikke syr så mye for tiden, men det gjør jeg altså og jeg skal prøve å bli bedre på å dele det her også. Har du lyst til å følge med på det jeg syr fortløpende så følg meg gjerne på instagram: lillifix1. 

Tyll er noe jeg prøvde meg på veldig tidlig i min sykarriere som startet på omtrent akkurat 2 år siden nå. Det var ikke kjærlighet ved første sting akkurat og jeg ble aldri helt fornøyd med det jeg sydde i tyll. Derfor har jeg tatt meg en god pause før jeg prøvde meg igjen nå. Heldigvis har jeg lært en ting eller to som sist og dette skjørtet hwer ble jeg godt fornøyd med! Det ble datteren min også heldigvis. 
Det er så gøy at hun har blitt så stor at hun syns det er stas å få sånne ting og hun skal helst prøve det på med en gang!.Denne tyllen kjøpte jeg på ferie i Spania og den er herlig myk! Silkebåndet er kjøpt på rull og er fra Panduro.Skjørtet er egen design og jeg prøvde meg bare frem litt etterhvert som skjørtet ble til. Skjørtet har tre doble lag. Rynkingen gjorde jeg på overlocken og det var lett som bare det!


Silkebåndet ble sydd fast helt nederst på skjørtekanten, og jeg klipte vekk den rosa tyllen som vart til overs på baksiden. Det er en stor fordel med tyll - den rakner ikke.

Når en syr i tyll bør en bruke kort stinglengde.

Etiketter: , , , , , , , , ,