Tilbakeblikk på bodyene jeg har sydd

Er det en ting jeg har sydd mye av så er det bodyer! Det er et morsomt prosjekt, men mest av alt er det et superpraktisk plagg. Er det et plagg som blir brukt mye de første årene så er det jo nettopp en body. Det er litt morsomt å tenke tilbake på alle jeg har sydd. De første ble sydd med tvillingnål. Jeg har kantet veldig mye med tvillingnål før det ble investert i en coverstitchmaskin. I dag har jeg lyst til å oppsummere litt og vise frem endel av de forskjellige bodyene jeg har sydd.


Dette var den aller første bodyen jeg sydde og jeg skal innrømme at jeg var stolt som en hane av denne. Jeg har brukt tvillingnål og mønsteret er fra Ottobre.


Den neste bodyen jeg sydde var denne. Denne ble virkelig mye brukt og jeg syns at isbjørnstoffet var så utrolig fint.


Jeg hadde lyst til å prøve meg på omslag også. Kantingen ble stadig gjort med tvillingnål og her var det mye kanting altså. Denne bodyen her ble faktisk vist på Stoff og stil sin Facebookside i forbindelse med at de anbefalte bloggen min. Det var veldig stas!
Body eller kjole? Hvorfor velge? Denne er en kombinasjon av begge.


Et bittelite sett. Dette er et prematursett i str 44. Det er ikke så mye å velge i av prematurklær så da er det kjekt å kunne bidra litt.
De to bodyene over her ble sydd av restestoffer. Fra nå av har jeg kun brukt bodymønsteret fra boken Heilt Spesiell og jubel.


Stadig restestoffer og tvillingnål.


En dyrisk variant. Hvorfor bare være søt når man kan både være kul og søt?Dette godteristoffet måtte det bare bli en body av. Blonder og sløyfer sniker seg med på de fleste prosjektene mine.Dropp ermene og voila du har en sommerlig singletbody. Denne ble med oss til Spania. Knappedetaljene var bare på gøy fordi jeg følte at det "manglet noe".En enkel body med stjerner på. Denne er jo ikke så spennende, men innimellom er det greit med noe litt mer nøytralt som er enkelt å matche til andre plagg.Bodykjole med nydelige enhjøringer på. Denne ble mye brukt på ferie.Hurra jeg har fått meg coverstitch! Kantingen gikk mye fortere med den! Dette er ull fra Janus.Dette stoffet er et av de fineste jeg vel om! Frøkna er dessuten veldig opptatt av fugler for tiden så det er gøy å se hvordan hun sitter å studerer stoffet.


 Søte ballerinaer med matchende bukse.En av de siste bodyene mine. Denne er i bruk enda og har blitt veldig mye brukt. Fremover blir det nok flere gensere og t-skjorter enn bodyer siden lillejenta begynner å bli stor. Det er morsomt å se litt tilbake da på alt jeg har laget, og det går jo opp for meg nå at det er mange av dem jeg har glemt å fotografere.

Skal du sy en body men står litt fast/trenger tips på veien? Bare spør så skal jeg hjelpe deg så godt jeg kan!

Jeg håper du likte bodyene. Hvilken er din favoritt?


Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,