My Yara fra Petit et Jolie


Hei dere!

Jeg har forelsket meg i tyske symønstre og her ser dere det siste prosjektet mitt! Jeg er ikke spesielt dreven på tysk, men ved hjelp av google translate og fine bildebeskrivelser i mønsteret går det så bra så! 

Det jeg falt for ved dette mønsteret var utvilsomt ryggen og de nydelige detaljene der. Yara betyr ifølge hun som har laget mønsteret "liten sommerfugl" og det er ikke vanskelig å se hvorfor. Toppen er sydd i herlig viscosejersey fra Kreativshop og stretchblonden er fra Stoff og stil. Jeg har blitt veldig glad i blått i det siste og denne fargen er enda finere i virkeligheten enn på bildene. Toppen er helt enkel foran. Den har løs passform og er veldig deilig å ha på seg. Siden den er sydd i viscosejersey som har så nydelig fall, så fikk toppen det lette, flagrende uttrykket som jeg var ute etter. Har du lyst til å sy denne så finner du mønsteret her. Her ser du nærbilde av detaljene bak. Det blå stoffet ble lagt opp på Covermaskinen min, mens blondestoffet valgte jeg å legge opp på vanlig symaskin.


Toppen var absolutt ikke vanskelig å sy, og dette er et mønster som kan varieres i det uendelige. Selv syns jeg at den fine blåfargen kom ekstra fint til sin rett sammen med det kritthvite blondestoffet. Størrelsesmessig passet min normale størrelse perfekt. 

Et underveisbilde. Blondestoffet dekker hele det nedre bakstykket og blir sydd fast i sidesømmene samt øverst mot det øvre bakstykket, bærestykket. 


Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , ,