Tutorial hvordan rekke opp en coversøm

Jeg feirer at videoene mine har blitt sett over 1 million ganger med en ny video!

Det slo meg plutselig at det var fryktelig lenge siden jeg har laget en ny tutorial på youtube. Faktisk har det gått nærmere 1,5 år siden sist. Jeg fikk lyst til å lage en liten video om noe jeg har strevd med selv. Nemlig å rekke opp en coversøm. Jeg elsker covermaskinen min, men jeg må virkelig si at det å rekke opp en coversøm er noe jeg har strevd med! Det kan virkelig ta lang tid om man ikke kan noen lure knep. For ikke å snakke om alle de små trådene som havner overalt etter en ivrig runde med sprettenålen. Nå har jeg lært meg en teknikk som går superfort og som lykkes hver gang. Da fikk jeg veldig lyst til å dele den med dere. Kanskje er det andre som meg, som har strevd med dette? Jeg håper det kan være til hjelp for noen!

Se videoen her!Jeg må være ærlig å si at det å lage videoene tar mye tid, men tilbakemeldingene fra dere gjør at det er verdt det! På denne videoen har jeg ganske enkelt brukt mobilkameraet mitt og det syns jeg gikk helt fint. I mangel på stativ måtte jeg sette telefonen i klem mellom en kopp og en post-itlappholder. Man bruker det man har. Stativ til telefonen min er nå bestilt fra Ebay så da burde det gå litt lettere neste gang. Jeg håper dere liker resultatet i alle fall!


 Jeg har lyst til å lage flere videoer fremover også. Jeg har laget meg en liten liste med mulige tutorialer men jeg tar mer enn gjerne imot innspill fra dere. Her er noen tutorialer jeg vurderer å lage:

Hvordan sy en body
Hvordan sy en barnebukse
Hvordan rekke opp en overlocksøm
Hvordan sy forkle 
Hvordan sy siklesmekke 
Hvordan sy vimpelrekke
Hvordan lykkes med trykknapper i plast
Hvordan sy på rysjer på plagg/Hvordan sy rynketråd
Hvordan sy solhatt

Hva vil dere ha?


Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , ,